Schilderwerkzaamheden

Schilderen 

De Koninggroep heeft jarenlange ervaring in het stralen en schilderen van projecten in diverse disciplines.

‘You name it, we Paint it!’

Het motto van De Koninggroep. En dit motto dekt dan ook de lading. De Koninggroep heeft jarenlange ervaring in het stralen en schilderen van projecten in diverse disciplines. De Koninggroep heeft een zeer goede reputatie in het stralen en schilderen van Super Yachts, zowel in Nederland alsook in het buitenland. In de offshore branche is De Koninggroep zeer actief. Zo stralen en verzorgen we bijvoorbeeld het schilderwerk aan de Beavers van Royal IHC.

Naast de jachtbouw is De Koninggroep ook actief in het schilderen van particuliere woningen en bedrijfspanden. Kwaliteit van het schilderwerk én de garantie van een familiebedrijf zorgen voor particulieren en eigenaren (VVE) voor meer zekerheid en onderscheid ten aanzien van de concurrenten. De Koninggroep beschikt bovendien over een eigen straalhal en spuithal in Oosterhout. Daardoor heeft men ongekende mogelijkheden om ook bijzondere objecten te conserveren. Helikopters, geluidsboxen, explosievrije deuren, drukvaten, pompen, afsluiters, tanks, brugdekken, sluisdeuren, leidingwerk, containers enfin, te veel om ze allemaal te benoemen. De Koninggroep is door ‘Gasuni’ en ‘Gas de France’ geaccrediteerd om o.a. gasleidingen te stralen en te schilderen.

Het stralen en schilderen van objecten wordt ook op diverse locaties in het land uitgevoerd. De Koninggroep heeft diverse grote projecten opgeleverd zoals de Galecopperbrug in Nieuwegein (120.000 m2 meter stralen en schilderen), de Volkeraksluizen, Klammer sluizen, AaBe Tilburg (stralen en schilderen van industrieel erfgoed 12.000 m2). De Koninggroep beschikt over eigen materieel om op locatie te kunnen werken en is snel inzetbaar.

Verfsystemen van De Koninggroep Schilderwerkzaamheden

De Koninggroep heeft diverse experts in dienst op het gebied van verfsystemen. Zo beschikt de groep over een senior Frosio 3 inspecteur en diverse NACE 1 & 2 inspecteurs. Kwaliteit van het verfwerk wordt constant gemonitord en vastgelegd volgens de ISO normering. De Koninggroep werkt ook structureel aan het verbeteren van de kwaliteit van de verf systemen om aan de wensen van de markt te voldoen. Op het gebied van woningen, bedrijfspanden en met name verzorgings- en ziekenhuizen heeft De Koninggroep een aantal nieuwe verfproducten geïntroduceerd.
Koning Easy Clean en Koning Hygo Clean schilderwerk.

De vergrijzing slaat toe in Nederland. Vanaf 2020 is meer dan 50% van onze totale bevolking ouder dan 50 jaar. Er komen meer faciliteiten en woningen voor ouderen uit onze samenleving. Helaas brengt deze veroudering ook soms ongemakken met zich mee. Velen zijn aangewezen op hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen en looprekken. Daarnaast hebben diverse mensen meer zorg nodig. Denk aan wondverzorging en hulp bij de persoonlijke hygiëne.
De Koninggroep volgt deze ontwikkeling op de voet en heeft twee nieuwe verf producten geïntroduceerd; Koning Easy Clean en Koning Hygo Clean.

Koning Easy Clean is een verftechniek, die opgebracht wordt op plaatsen waar het verfwerk snel vuil kan worden. Strepen op de muur van rollators, pen strepen, wasco strepen, jodium vlekken of zelfs verf uit markeerstiften verdwijnen eenvoudig door het gebruik van een doek en een licht schoonmaakmiddel.
Koning Easy Clean zorgt ervoor dat uw ruimtes er jarenlang goed verzorgd uit zien. Het bespaart bovendien aanzienlijk op uw schilderwerk en schoonmaakkosten.

 

Werkgebieden

Lees meer over de andere werkgebieden waarbinnen De Koning actief is.