Jachtbouw

Onderdeel van De Koninggroep: De Koning Marine Service BV

De Koning Marine Service is al jarenlang een begrip in de wereld van de nieuwbouw en het groot onderhoud van schepen en jachten. Wij zijn actief op de werven van verschillende grote jachtbouwers in Nederland en worden regelmatig gevraagd voor schilderwerkzaamheden aan megajachten in Barcelona en Marseille.

Onze goed opgeleide mensen, die ervaring hebben in verschillende disciplines en uitgerust zijn met modern materiaal, kunnen elk straal-, plamuur- en applicatieproject aan.

Compleet jachtschilderwerk (ook bij u op locatie)

Wij beschikken over moderne straal- en spuithallen en de bijbehorende apparatuur voor het uitvoeren van compleet jachtschilderwerk – van de huid onder en boven water, de opbouw, tanks t/m andere delen. Ook voor het aanbrengen van antifouling, kunt u bij ons terecht.

U hoeft niet persé naar ons toe te komen. Wij beschikken over het mobiele equipement om conserveringswerkzaamheden op uw bedrijfslocatie uit te voeren.

Vakmanschap en degelijke kwaliteit

‘De Koning’ staat synoniem voor vakmanschap en degelijke kwaliteit. Onze bekwame medewerkers opereren vakkundig in en vanuit een efficiënte organisatie. Ons streven is om altijd ruimschoots aan de kwaliteitseisen van opdrachtgevers te voldoen én de levertijden kort te houden.

Propspeed® beveelt De Koning aan

De leverancier van Propspeed® beveelt De Koning Marine Service aan voor het aanbrengen van de verfsystemen van dit merk op schroeven van schepen. Deze coating verlaagt het brandstofverbruik van schepen aanzienlijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken.