Diensten

Straalwerkzaamheden

De Koninggroep is gespecialiseerd in straalwerkzaamheden en biedt met de eigen straal- en spuithal ongekende mogelijkheden. We beheersen een veelheid aan technieken. Van helikopters tot geluidsboxen, van drukvaten tot tanks: wij kunnen het voor je stralen. 

Conserveringswerkzaamheden

Staal is 100% herbruikbaar en daarmee een uiterst duurzame keuze. Goed onderhoud is van cruciaal belang. Door stalen objecten regelmatig te conserveren als onderdeel van een zorgvuldig onderhoudsplan, kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en schade tot wel miljoenen euro's voorkomen.

Schadepercentage

Bij onze werkzaamheden beslaan we honderdduizenden vierkante meters. Opmerkelijk genoeg is ons schadepercentage nagenoeg nihil. Dit feit onderstreept niet alleen de uitstekende kwaliteit van ons werk, maar ook onze vakbekwaamheid.


0,0000014%

Sectoren waarvoor we werken

hero-innovaties.jpg

Superjachtbouw

hero-het-familiebedrijf.jpg

Refit-jachtbouw

hero-yacht-painters-project.jpg

Wegenbouw en infra

hero-milieu-en-certificaten.jpg

Baggerindustrie

hero-werkvelden.jpg

Olie- en gasindustrie

Projecten

hero-innovaties.jpg

Project naam 2

hero-het-familiebedrijf.jpg

Project naam 3

hero-nieuws.jpg

Project naam 4

hero-yacht-painters-project.jpg

Project naam 5

hero-yacht-painters.jpg
hero-yacht-painters-projecten.jpg
hero-yacht-painters-over-ons.jpg

Onze innovaties

Bij De Koninggroep beschouwen we innovatie als vanzelfsprekend. Daarom maken wij gebruik van de allernieuwste gereedschappen en technieken. Terwijl anderen afwachten, durven wij vooruit te gaan. 

Zo werken we bij De Koninggroep met het innovatieve antifoulingsysteem Propspeed om aangroei onder de waterlijn te voorkomen. We vertrouwen daarnaast op Lightspeed, een speciale vuilafstotende coating die onderwaterverlichting beschermt tegen aanslag. En natuurlijk vertellen we graag meer over deze en andere baanbrekende ontwikkelingen. 

hero-yacht-painters.jpg
hero-yacht-painters-projecten.jpg
hero-yacht-painters-over-ons.jpg

Familiebedrijf

Betreed de wereld van vakmanschap met De Koninggroep, een robuust familiebedrijf opgericht in 1994 door vader en zoon Cees en Huub de Koning. Met talloze jaren ervaring in scheeps- en jachtschilderwerk en een ondernemersgeest pur sang, zijn we internationaal gegroeid tot een dynamische kracht. Onze groep omvat zeven werkmaatschappijen en telt meer dan 200 getalenteerde medewerkers, waardoor we een solide positie in de markt innemen.

RLA_4494.jpg

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over een van onze diensten? Neem dan heel eenvoudig contact met ons op.