Diensten

Schilderwerkzaamheden

De Koninggroep is actief in het schilderen van particuliere woningen en bedrijfspanden. De kwaliteit van het schilderwerk en de garantie van een familiebedrijf geeft onze klanten het volste vertrouwen. 

Straalwerkzaamheden

Doordat we beschikken over een eigen straal- en spuithal, zijn de mogelijkheden binnen onze straalwerkzaamheden ongekend. Van helikopters tot geluidsboxen en van drukvaten tot tanks: wij kunnen het voor je stralen. 

Conserveringswerkzaamheden

Staal is 100% herbruikbaar. Goed onderhoud is dan ook essentieel. Het conserveren van stalen objecten als onderdeel van een goed onderhoudsplan, kan miljoenen euro’s aan schade voorkomen. 

Schadepercentage

Als je kijkt naar de honderdduizenden vierkante meters die we maken, is ons schadepercentage nihil. Daarmee bewijzen we niet alleen de door ons geleverde kwaliteit, maar ook ons vakmanschap.


0,0000014%

hero-yacht-painters.jpg
hero-yacht-painters-projecten.jpg
hero-yacht-painters-over-ons.jpg

Onze innovaties

Bij De Koninggroep vinden we innoveren niet meer dan normaal. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste gereedschappen en technieken. Waar de concurrentie afwacht, durven wij de stap wel te nemen. 

Zo werken we bij De Koninggroep met het innovatieve antifouling systeem Propspeed om aangroei onder de waterlijn te voorkomen. Om onderwaterverlichting de beste bescherming te bieden, werken we daarnaast met Lightspeed. Deze vuilafstotende coating is speciaal ontwikkeld om deze te beschermen tegen aanslag. We vertellen graag meer over deze en andere innovaties. 

hero-yacht-painters.jpg
hero-yacht-painters-projecten.jpg
hero-yacht-painters-over-ons.jpg

Familiebedrijf

Het familiebedrijf De Koninggroep is in 1994 opgericht door vader en zoon Cees en Huub de Koning. Dankzij vele jaren ervaring op het gebied van schilderwerk voor schepen en jachten staat De Koninggroep inmiddels internationaal hoog aangeschreven. In combinatie met een flinke dosis ondernemerschap heeft dit ertoe geleid dat de solide groep inmiddels bestaat uit maar liefst zeven werkmaatschappijen en werkgelegenheid biedt aan bijna 200 mensen.

1920x1080.png

Contact

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze diensten? Neem dan heel eenvoudig contact met ons op.