1994

Oprichting De Koninggroep

De Koning Straal & Schilderwerken B.V.

1920x1080.png

1997

Oprichting Schildersbedrijf H. de Koning B.V.

1920x1080.png

1997

Oprichting De Koning & Nederveen B.V.

1920x1080.png

2001

Oprichting De Koning Marine Service B.V.

1920x1080.png

2008

Oprichting De Koning Yachtpainters

1920x1080.png

2012

Oprichting De Glaskoning B.V.

Of het nu om een kapot ruitje in de schuur gaat of de plaatsing van isolerende beglazing in de gehele woning, u kunt altijd terecht bij De Glaskoning. Er is een enorme keuze aan glassoorten voor allerlei verschillende toepassingen. Er zijn inmiddels meer dan 700 glassoorten en daar zal het niet bij blijven. Soms is de glaskeuze te groot…

De grote verscheidenheid in glassoorten maakt kiezen er niet makkelijker op. Een verkeerde keuze is zo gemaakt, wat kan leiden tot een verkorte glaslevensduur. Denk aan lekkende ruiten of een thermische breuk.

Met de plaats van de ruit in de woning of het pand moet ook rekening gehouden worden. Veelal is het mogelijk zonder veel extra kosten glas met extra functionaliteiten te leveren, zoals inbraakwerend glas.

2014

Oprichting Drimmelen Yacht Center B.V.

Drimmelen Yacht Center is een full service bedrijf voor jachten en maakt onderdeel uit van De Koninggroep uit Oosterhout. Bij Drimmelen Yacht Center kun je terecht voor stalling en winterberging van jachten, jachtonderhoud en -reparatie en refits. Dankzij onze up-to-date kennis en jarenlange praktijkervaring, kun je ervan op aan dat je goed advies krijgt over het nut en de noodzaak van jachtschilderwerk en dat wij onderhoudswerk van hoog niveau leveren.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze diensten? Neem dan heel eenvoudig contact met ons op.